Si kot nov jezik želite naučiti Italijanski jezik ?

Lahko se vpišete na tečaj italijanščine. Nove jezike se običajno učimo z knjigami, učbeniki, po navadi v šoli. Takrat za učenje porabimo kar nekaj let, da se jezik naučimo, pa še to ne v celoti. V današnjem času pa obstaja super learning metoda karnion, ki temelji na poslušanju po alfa stanju. Tečaj italijanščine poteka po tej metodi. Rečeno je, da se vsebine zapomnimo kar štirikrat hitreje, in da si vsebine zapomnimo za dlje časa, kot če razlago le poslušamo v šoli. S to tehniko boste pridobili znanje novih besed, ki jih boste lahko na vsaki uri ponavljali.

Tečaj italijanščine poteka vsakodnevno vsaj štiri šolske ure. Pred samim tečajem italijanščine vas bodo preizkusili na veliko različnih področjih; na pisanju, govorjenju, branju, razumevanju… S pomočjo preverjanja vas bodo razvrstili po stopnjah in vam pripravili poseben program za učenje. Če dao v primerjavo  super learning tečaj italijanščine in pa jezikovno šolo, pride do veliko razlik. Karnion poteka več krat dnevno, kot pa jezikovna šola.

tecaj

Za več informacij se lahko na njihovi spletni strani prijavite in izpolnite obrazec, v odgovoru pa boste dobili brezplačno predstavitev in odgovore na vaša vprašanja. Na njihovi spletni strani pa vam je tudi omogočeno, da si ogledate kratke video predstavitve o samem poteku tečaja italijanščine, imate pa na voljo tudi videe v drugih jezikih.Preberete si lahko tudi mnenja drugih kandidatov, ki so se poučevali na tečajih italijanščine ali drugih jezikov, kajti Karnion super learning omogoča učenje kar veliko jezikov, in sicer nemščine, španščine, francoščine in ruščine ter tudi slovenščine, grščine, kitajščine, portugalščine in še več dugih. Kontaktirate jih lahko na njihovih telefonskih številkah, na mailu, lahko pa jih obiščete osebno v Verjah 13 v Medvodah. Spremljate in sledite pa jim lahko na socialnih omrežjih, kot je twitter, pinterest, instagram in facebook, kjer vsakodnevno objavljajo slike in mnenja o tečaju italijanščine ali drugih jezikov.