Svečane obleke so za posebne svečane priložnosti. Svečane obleke vas bodo olepšale ne glede na dogodek. Obleke so primerne za vse dogodke, ki vas čaka v življenju. Primerne so za gala večerjo, poroko ali pa maturantski ples. Izkoristite priložnosti in si privoščite, da se oblečete v glamurozno obleko v kateri se boste počutili enkratno in prijetno.

Svečane obleke

V prodajnem salonu podjetja Mod’Art boste našli vrhunsko izbiro elegantnih oblek. Na voljo so v različnih krojih, odtenkih in dolžinah. Vse kar si želite boste našli na enem mestu, ne glede na obliko postave ali pa starost.

Če hočete doseči dovršen modni videz je pomembno, da poleg svečane obleke izberete pravilne modne dodatke. V salonu podjetja Mod’art boste našli vse kar potrebujete za nepozabno praznovanje. Ponujajo vam uhane, ogrlice, modne in udobne svečane čevlje ter rokavice, torbice in druge vrste nakita. Poleg tega vam ponujajo tudi dovršno, modno in udobno spodnje perilo za poroke in druge posebne dogodke v vašem življenju.

V salonu Mod’art vam ponujajo nakup ali izposojo svečane in poročne obleke. Nekateri modeli in izdelki pa so le na prodaj in si jih ne morete izposoditi. Izposoja je učinkovita in ugodna možnost, s katero pridobite dostop do ekskluzivne ali dizajnerske svečane obleke, ki si jo že od nekdaj želite. Poleg dostopnosti vsem cenovnim razredom ima izposoja tudi druge prednosti. Izposojene obleke ne boste rabili čistiti ali vzdrževati in vam ne bo potrebno hraniti obleke v omari, kjer vam lahko zavzamejo dragocen prostor. Z izposojo si lahko za vsako svečano in posebno priložnost izberete drugačno in novo elegantno obleko.

Ker so nekateri dogodki preveč dragoceni in so nepozabni, vam v prodajnem salonu omogočajo tudi nakup svečane in poročne obleke. Obleka lahko postane le vaša. Ta možnost je zelo privlačna za vse tiste, ki so si zaželeli obleko, ki ni v programu izposoje. Na voljo je tudi odkup obleke, ki je v programu izposoje. Izbira svečane obleke je zelo pomemben del načrtovanja posebni dogodkov, saj samo pravilna obleka bo naredila vaš dan nepozaben.