Utrdbe Bhangarh, Rajasthan

Mogočne utrdbe Bhangarh vzbujajo čuden skeptični občutek in povzročajo nemir in tesnobo med obiskovalci. Če so govorice resnične, potem so tukaj ljudje tudi že izginili! Vsak, ki obžuje takšne stvari, bo tukaj zagotovo navdušen.

Delhi Cantt, New Delhi

Glavno mesto indije New Delhi ima svoj delež o duhovih in njihovo zgodbo! Za območje okrog Delhi Cannt pravijo, da straši maščevalni duh ženskega spola, oblečen v belo obleko, ki prosi voznike za prevoz, nato pa ti izginejo za vedno.

Obala Dumas, Gujarat

Dumas v Gujaratu je upepelitveno mesto, kjer strašijo duhovi. Mnogi domačini so se že pritožili, da slišijo čudne glasove. Še posebej ponoči, ko naj bi slišali šepetanja o opozorilih glede nevarnosti bližini plaže. Verjamejo, da se tukaj skrivajo duhovi mrtvih ljudi.

Rajeev Gandhi internacionalno letališče

Krožila je novica, da na tem letališču, ki se nahaja v mestu Hyderabad, strašijo tisti, ki so bili ubiti med gradnjo tega letališča.

Hotel Taj Mahal, Mumbai

Ta vrhunski hotel je sprejel skoraj vsako zvezdo, ki se je napotila v Indijo. Toda razkošno okolje in vrhunska postrežba ne odvržejo govoric, da tam straši. To naj bi počel arhitekt, ki je ta hotel zasnoval.

Taj Mahal

Trdnjava Shaniwarwada, Pune

Mogočna trdnjava, ki je bila zgrajena od vladarjev dinastije Peshwa, vsebuje veliko strašljivih zgodb. Nič ni tako žalostnega, kot to, kar se je zgodilo 100 let nazaj v tej trdnjavi. Princ, ki je bil tudi prestolonaslednik, je bil ubit pod ukazi svojega najbližjega sorodnika. Govori se, da tisti, ki obiščejo trdnjavo po mraku, še vedno slišijo krike princa, ko kliče na pomoč.

The Savoy, Mussoorie

Ta počitniški hotel sega vse do leta 1902. Rečeno je, da v hodnikih tega hotela straši duh gospe Garnet Orme, ki je bila najdena mrtva v skrivnostnih okoliščinah.