Podjetje se mora promovirati na vse možne načine in zato je izdelava nalepk po naročilu – http://magma.si/nalepke-za-avto/, ki jih nato nalepite na avto odličen način, kako bo več ljudi opazilo vaše podjetje. Nalepko lahko nalepite na služben ali drug avto s katerim se največ vozite. Konec koncev lahko nalepke nalepite tudi na več avtomobilov ali celo na kombi, kjer se bo logotip vašega podjetja še posebej dobro videl.

Izdelava nalepk po naročiluIzdelava nalepk po naročilu, ki so primerne za avto, imajo največkrat logotip vašega podjetja. V nekaterih primerih je lahko nalepka tudi kakšen drug motiv ali pa telefonsko številko in ime vašega podjetja. Avto ima lahko tudi več kot samo eno nalepko, da se bo res z vseh strani videlo, katero podjetje predstavljate. Seveda pa izdelava nalepk po naročilu ni rezervirana samo za podjetja. Tudi posamezniki, ki se želijo na tak način promovirati, kot so znane osebe, se lahko odločijo za nalepke za avto. Nalepke za avto so lahko namenjene tudi nekomu, ki želi imeti unikaten avto in ima namesto druge barve avtomobila nalepljenih več nalepk z zanimivimi motivi.

Izdelava nalepk po naročilu se loči po materialu. To so papirnate nalepke in PVC nalepke. Obe vrsti prideta izrezani po konturi s prenosno folijo. Glede obstojnosti so papirnate nalepke za avto primerne za kratkotrajno uporabo. Občutljive so namreč na vlago in druge vremenske vplive in se zaradi tega hitreje obrabijo. Primerne so za promocijo nečesa, kar je časovno omejeno. Potem pa so tu še PVC nalepke za avto, ki pa se lahko pohvalijo s tem, da so odporne na vodo in ostale vremenske razmere. Zaradi svoje obstojnosti imajo življenjsko dobo tudi po petnajst let in so izjemno priljubljene pri podjetjih, ki želijo imeti na avtomobilu nalepko dalj časa. Če želite, da se nalepka za avto še dodatno zavaruje, obstaja možnost laminacije nalepk, kar bo še dodatno podaljšalo življenjsko dobo nalepke na avtu.