Božične smreke kot nepogrešljiv dodatek v zimskem času

Božični čas se približuje s svetlobno hitrostjo – še malo, pa bo okrašena smrečica že stala na svojem mestu ter vas obdajala z praznično energijo. Še nimate božične smreke za letošnje leto? Kar brez skrbi, v podjetju Promak bomo poskrbeli, da tudi letos ne boste ostali brez nje. Pripravili smo namreč pestro ponudbo prazničnih umetnih smrečic, za nameček pa smo se odločili, da v zakup vzamemo tudi vašo staro. Preprosto jo prinesite zraven, mi pa vam bomo priznali do 50 evrov popusta na novo.

Kako izbrati božično smreko? Najprej se odločite, ali želite naravno ali umetno smrečico. Seveda imata obe vrsti svoje prednosti ter slabosti, vendar vam v podjetju Promak priporočamo izbiro umetne. Slednjo boste lahko uporabljali tekom več sezon, ves čas pa bo ostala enaka kot takrat, ko ste jo kupili. Ker iglice ne bodo odpadale, vam bo prihranjeno tudi zamudno čiščenje. Naravne božične smreke današnjim stanovanjem žal ne ustrezajo preveč, seveda pa tudi niso prosto dostopne (razen če imate lastno zemljišče).

božične smreke

Pred nakupom je potrebno izbrati pravo velikost božične smreke. Slednja naj ustreza prostoru, kjer bo stala. Na tem mestu je potrebno poznati tudi širino spodnjih vej. Pomembna lastnost božične smreke je tudi gostota njenih vej – božična drevesca so lahko izdelana v imitaciji smreke, bora, macesna ali jelke. Seveda je najbolje, da želeno gostoto vej določite kar sami. Pri tem upoštevajte količino okraskov, ki jih želite namestiti na smrečico. Izbirate lahko med različnimi barvami smreke – od temno zelene do svetle, rjavkaste ali pa celo imitacije zasneženosti. Slednja postaja zelo popularna, še posebej v kombinaciji s srebrnimi, belimi ter bleščečimi okraski, ki v dom vnesejo posebno sneženo vzdušje.

V podjetju Promak našim strankam nudimo le najboljše – vse smrečice so izdelane iz kakovostne polietilenske mase, zato izgledajo popolnoma naravno. Seveda pa ne pozabite na okrasje! Letos sta v modi predvsem zlata ter srebrna.