Načrtujete dogodek ali prireditev, na kateri ne smejo manjkati različni prigrizki? Prepustite delo nam ter se razbremenite skrbi za pripravo hrane in pijače. V podjetju Pipo d.o.o. bomo poskrbeli za odličen katering po meri. Slednji lahko vključuje že pripravo samih miz in stolov. Ponudbo najdete na pipo.si/prigrizki/

Vsakega naročnika obravnavamo individualno ter se njegovim željam in potrebam popolnoma posvetimo. Svojih dogovorov se striktno držimo ter poskrbimo za točnost. Sestavine, iz katerih pripravimo vašo gurmansko poslastico, so sveže ter kakovostne, izbira alkoholnih ter brezalkoholnih pijač pa velika ter pestra. Pri izvedbi samega dogodka imate na voljo dve možnosti serviranja prigrizkov. Slednji so lahko lično naloženi na samopostrežne pladnje, ali pa jih gostom ponudi osebje. To je odvisno tudi od samih prigrizkov.

prigrizki

Našo ponudbo prigrizkov sestavljajo obloženi kruhki in kanapeji, slastne mesne in sadne torte, sirne dobrote ter ostala »finger food« hrana, ki jo je mogoče užiti brez pribora. Poskrbeli bomo, da bodo obloženi kruhki ter ostali prigrizki prilagojeni priložnosti ter gostom. Priporočljivo je, da pred načrtovanjem preverite tudi različne alergije gostov ter jih povprašate, če jedo mesao V primeru, da vseh gostov ne poznate oz. jih je zelo veliko, je najbolje, da so obloženi kruhki, kanapeji ter ostali prigrizki, ki jih nudite na dogodku, različnih vrst. Pri izbiri prigrizkov za vsak posamezni dogodek, bomo našim strankam z veseljem pomagali ter svetovali.

Katering je še posebej dobro izbrati, če je dogodek posloven, ali pa je povabljenih veliko oseb. V vsakem primeru boste tako na goste opravili profesionalen vtis, rešili pa se boste tudi bremena kuhanja za veliko število ljudi. Z najemom naše katering ekipe boste prihranili obilo časa, pa tudi denarja. Poskrbeli bomo za vse – pripravo miz, stolov, prtov, dekoracije, kozarcev ter pladnjev. Seveda po predhodnem dogovoru ter po vaši meri.