Tisk majic s smešnimi napisi in drugimi napisi po vaših željah. Tiskanje na majice je najbolj kakovostno pri Magma Media. Majice se lahko uporabijo za različne namene. Pri Magma Media vam nudijo smešne majice, rojstnodnevne majice, majice z napisi, reklamne majice, majice z vašim logotipom, poljuben potisk majic. Motiv za tisk majic si lahko izberete sami ali vam ga pomagajo izbrati oni. Imajo ideje in morda vam bo katera od njih všeč. Na smešne majice lahko natisnejo prikupne tekste, ki bodo predramili mimoidoče obiskovalce, narišejo izsek iz stripa ali risanke ali si sami izmislite zabavno situacijo, ki bo vse od srca nasmejala.

 tisk majic

Napise ali slike lahko poiščete na mnogih spletnih straneh ali pobrskajte po svoji domišljiji. Tisk majic vam nudijo hitro in poceni. Na rojstnodnevne majice lahko natisnejo torto, število let ali ime slavljenca. Reklamne majice za promocijo vašega podjetja naj vsebujejo ime podjetja ali organizacije, moto organizacije ali zabaven tekst ter logotip. Tisk majic z napisi je lahko vedno unikaten in čudovit, če vsebujejo dobra sporočila, nad katerimi se ljudje zamislijo, nasmejejo in si jih zapomnijo.

Nudijo vam tudi majice za tisk. Izbirate lahko med otroškim, moškim in ženskim modelom, različnih barv in vseh velikosti. Majice so na voljo v različnih gramaturah. Najsi gre za smešne majice, majice z napisi ali majice s poljubnim potiskom, izbirate lahko med različnimi barvami in gramaturami majic. Nudijo vam bele, rumene, oranžne, rdeče, zelene, modre in črne majice.

Nudijo vam kvaliteten, hiter in ugoden tisk na majice. Tisk majic izdelajo po vaših željah in potrebah in se vam popolnoma prilagodijo. Tisk majic izvedejo kvalitetno in strokovno.

Imajo večletne izkušnje in brez zadržkov jim lahko zaupate. So med najhitrejšimi in najbolj ugodnimi ponudniki na trgu. Tiskanje na majice opravijo hitro in ugodno. Poleg tiska vam nudijo tudi vezenje na majice. Vzorci vezenje so lepi, prepoznavni in estetsko privlačni.