Najem skladišča za shranjevanje tovora v varnem, suhem skladišču, v katerem je tovor zaščiten pred vremenskimi vplivi, kot so sonce, dež, sneg in veter. Storitve našega podjetja so na spletni strani podjetja Seršen Transport d.o.o.. Skladišče je opremljeno z nadzornimi kamerami in zaščiteno pred kakršno koli krajo. Za tovor ves čas skladiščenja skrbi izkušena ekipa. Njena naloga je, da ob vsakem prevzemu preveri, v kakšnem stanju je prišel tovor in ali ima vso ustrezno dokumentacijo in označevanje. Šele nato s pomočjo viličarja prične z raztovarjanjem. Ves skladiščen tovor je ustrezno označen, kar nam zagotavlja dober nadzor in natančno spremljanje zaloge.

najem skladišča

Najem skladišča zagotavlja največjo kapaciteto 1000 euro palet z dimenzijami 120 cm x 80 cm. Med skladiščenjem poskrbimo, da je vaš tovor zavarovan pred krajo in ni izpostavljen vremenskim vplivom. Velikokrat se zgodi, da tovorna vozila blaga po poti ne morejo natovarjati po željah stranke, kar lahko vodi tudi v zavrnitev razklada. V izogib tem situacijam nudimo tudi opcijo pretovarjanja vaših kamionov z viličarjem in vmesno skladiščenje. Najem skladišča vam nudimo v vseh pogojih, ni važno, ali vam tovor dostavimo mi, ali pa je bil vaš tovor dostavljen s pomočjo drugega podjetja. Vaš tovor lahko hranite v naših prostorih kolikor dolgo želite. Če pa je odporen na vremenske razmere, vam ponudimo tudi zunanje shranjevanje, za katerega imamo na voljo ustrezen prostor poleg skladišča.

Najem skladišča zunaj omogoča odlično in cenovno ugodno shranjevanje tovora, ki je označen kot vremensko odporen. Prav tako pride prav tudi v primeru, če zaradi velikosti vaše pošiljke ne moremo zagotoviti notranjega skladiščenja. Naše skladišče se nahaja v Sloveniji, na skrbno izbrani točki v bližini pristanišč Luka Koper in Trst. Če pa želite, da vam tovor v zunanjem skladišču premaknemo v notranje, nas kontaktirajte.  Najem skladišča zunaj je seveda cenejša opcija, kot najem notri. Pri notranjem skladiščenju vam zaračunamo strošek osebja, opreme in skladišča, medtem, ko se pri zunanjem skladiščenju zaračuna samo strošek shranjevanja pošiljke.