Uživate v lepotah narave? Nočete za apartmaje ali hotele odšteti veliko denarja? Potem je kampiranje prava dejavnost za vas. Pri kampiranju je potrebne veliko opreme, ki pa jo lahko najdete na spletni strani https://www.camp-ing.si , ki vam ponuja vse vrste kvalitetne opreme za maksimalno udobje v vašem dopustniškem času. Najdete lahko opremo za kampiranje v šotoru, prikolici, avtodomu ali kampu, ki bo funkcionalnost vašega doma prenesla kamorkoli si želite.

Poleti v turistični sezoni je velikokrat težko najti hotel ali apartma, ki še ni zaseden in je cenovno ugoden, zato se veliko ljudi raje odloči za kampiranje. Ko slišimo to besedo najprej pomislimo na spanje v šotoru, toda zajema tudi bivanje v prikolici, avtodomu in kampu. Prednost kampiranja v šotoru ali avtodomu je, da se, če vam vaša lokacija ne ustreza več, lahko premaknete drugam. To pomeni, da morate vso svojo opremo prenesti s sabo, čemur so kamp pripomočki tudi prilagojeni.

kampiranje

Najbolj preprosta oblika kampiranja je spanje v šotoru. Preprosto si izberemo lokacijo, postavimo šotor, vanj damo spalno vrečo in uživamo v samoti in nočnih zvokih narave. Za spanje v šotoru se največkrat odločajo pari, ki se radi stiskajo ter iščejo zasebnost in mir. Za preživetje pa potrebujemo tudi hrano, zato so nam na voljo prenosni električni aparati in štedilniki ter hladilne torbe.

Kampiranje v prikolici je odlično za tiste, ki greste na dopustu zvečer radi na ogled mesta ali okolice z avtom. Prikolico preprosto parkirate na izbranem mestu, sami pa se z avtom odpeljete naokoli. Da bi sončne žarke med bivanjem v prikolici čim bolje izkoristili pa potrebujemo tudi zunanjo opremo kot so cerade in ponjave, mize za kampiranje, stole in ležalnike, senčnike in podobno.

Avtodomi so odlični za vse, ki težko ostanete na enem mestu ali radi raziskujete. Avtodomi imajo opremo že vgrajeno v notranjosti, toda za komfortno bivanje potrebujete tudi dodatno opremo za notranjost in zunanjost avtodoma. Za zunanjo uporabo so primerne zložljive mize in stoli, ki jih boste ob premiku preprosto zložili in pospravili v vaš bivalnik, ostalo pa vam bo še vedno veliko prostora.

Za bivanje v kampu potrebujemo veliko opreme, še posebej, če imamo v kampu namen ostati dlje časa. Zelo pogosta oprema v kampih so predprostori ali baldahini ter prostostoječe kuhinje. Več opreme za udobno kampiranje v kampu ali kjerkoli drugje lahko najdete na spletni trgovini Camping.