Je nagrobni kamen star in uničen? Tukaj je kamnoseštvo Petrotek, ki vam ponuja svoje storitve. Kamnoseštvo Petrotek ima namreč v ponudbi izdelavo spomenikov, žarnih spomenikov, stopnišč, portalov, tlakov za vas pa lahko tudi obnovi spomenik.

Če vam je umrl svojec vam kamnoseštvo Petrotek izdela nov spomenik po meri in vaših ali pokojnikovih željah, po ugodni ceni. Zaupajte želje, kamnoseštvo pa vam bo izdelalo spomenik, kakršnega si želite. Ker je to čustevn poseg se temu tudi prilagodijo. Po izbiri lahko za vas izdelajo tudi žarni spomenik. Pri izdelavi vam svetujejo z izbiro materiala, obliko z vami pa se tudi dogovorijo o zmerni ceni. Poleg tega so spomeniki sami po sebi unikat zato pred začetkom dela in po posvetu z vami izdelajo skice jih potem popravijo po vaših željah.

kamnoseštvo

Poleg tega kamnoseštvo ne izdeluje samo spomenikov, temveč tudi kamnita stopnišča. Torej če potrebujete novo stopnišče je kamnoseštvo Petrotek lahko prava izbira za vas. Po vašem naročilu lahko izdelajo stopnišča saj danes niso le funkcionalna ampak so tudi dekorativen dodatek k našim domovom. Dandanes pa lepo tudi izgledajo lepo oblečeni portali, zato kamnoseštvo ponuja obložitev portalov z njihovimi po merah narejeni izdelki. Poleg tega imajo v ponudbi tudi police, prednost kamnitih polic pa je to, da ne reagirajo v stiku z vodo ali soncem, zato ne rjavijo in so enostavne za čiščenje. Poleg tega vam lahko izdelajo kamnite tlake. Najbolj primeren material za to je granit. Za zunanje površine uporabljajo grob granit, da ne drsi, za notranje pa uporabljajo brušen za lažje čiščenje. Izdelajo lahko v različnih barvah in vzorcih. Poleg tega vam po ugodni ceni obnovijo napise na nagrobnikih, po dogovoru pa ga vam jih tudi zbrusijo za nov sijaj.

Za več informacij lahko pokličete kamnoseštvo na telefonsko števlko 031 611 696, ali jih obiščete osebno na naslovu Gasilska cesta 21, 1290 Grosuplje.