Imate obarvane, poškodovane ali odkrušene zobe? Se zaradi tega počutite nelagodno in skrivate svoj nasmešek? Potem so zobne luske prava rešitev za vas – preverite več informacij na spletni strani Lux Dentala in si še danes zagotovite popoln nasmeh!

Zobne luske lahko odpravijo marsikatero nepravilnost v vaši ustni votlini. Če imate obarvane zobe, odkrušene, počrnele, obrabljene, štrleče, premajhne itd., potem so gotovo super rešitev za vas. Marsikoga je namreč sram svojih »nepravilnih« zob, zato v družbi skriva svoj nasmešek, si ne upa jesti in podobno, kar lahko nekomu daje napačen vtis, da je taka oseba nedružabna, saj se nikoli ne nasmeje. Z zobnimi luskami se da ta problem rešiti na neinvaziven način. Luske se izdeluje iz vrhunskih materialov, zato ste lahko brez skrbi, da bi prišlo do kakšnih komplikacij. Pred izdelavo lusk se zobozdravnik z vami osebno pogovori in vam pove celoten postopek, koliko bo to stalo, kaj lahko pričakujete po posegu, skratka vse, kar morate vedeti. Seveda lahko tudi sami postavite kakšno vprašanje.

zobne luske

Naj bo vaš nasmeh sijoč.

Za namestitev zobnih lusk sta običajno potrebna sva obiska v ordinaciji. Pred namestitvijo morate opraviti stomatološki pregled, kjer zobozdravnik ugotovi, ali ste primeren kandidat za namestitev zobnih lusk. Sledi brušenje nepravilnih zob, pri čemer ste pod lokalno anestezijo, nato pa bo zobozdravnik naredil odtis za samo izdelavo lusk. Potem boste dobili začasne luske, ko pa bodo vaše izdelane, pa vam bo namestil tiste. Končen izgled je zelo naraven, tako da ljudje sploh ne bodo opazili, da to niso vaši pravi zobje. Vaš nasmeh bo tako spet lep, vaša samozavest se bo dvignila in verjamemo, da bodo druženja s prijatelji zdaj za vas bolj prijetna.

Če imate kakršnekoli težave z zobmi, potem vam svetujemo, da se s svojim zobozdravnikom pogovorite o možnosti namestitve zobnih lusk. Če ta možnost za vas ne bo izvedljiva, se lahko posvetujete še za kakšne druge posege, ki vam bodo popravili nepravilnosti.