Ste ravno odprli svoje podjetje in želite pridobiti stranke? Vam prodaja upada in ne veste, kako bi hitro pritegnili nove potencialne kupce? Potem imamo za vas pravo rešitev, in sicer tisk zloženk! Postanite prepoznavni še danes in naročite izdelavo svojih zloženk, ki vas bodo ponesle v svet.

tisk zloženk

Tisk zloženk vam lahko pomaga dvigniti prepoznavnost.

Vsak začetek je težak, kar še posebej velja pri odpiranju svojega podjetja. Konkurenca na trgu je iz dneva v dan večja, zato se morajo tako novi kot stari podjetniki ves čas truditi, da obdržijo svoje stranke. Zloženke so vsekakor ena izmed boljših stvari, ki vam lahko pri tem pomagajo. V njih lahko predstavite svoje poslanstvo in produkte in s tem povečate svojo prodajo. Pri izdelavi svoje zloženke pa morate nekaj časa nameniti tudi njenemu oblikovanju. Le estetsko dovršena in brezhibna zloženka bo privlačna za kupce. Lahko imate še tako dobre produkte in storitve, če vaša zloženka ne bo privlačna, je nihče ne bo vzel niti v roke, kaj šele, da bi jo prelistal in vi boste ostali brez povpraševanja. Tisk zloženk mora zato biti premišljen in dobro načrtovan. Sledite naslednjim navodilom in zagotavljamo vam, da bodo vaše zloženke privabile množico novih strank!

Zloženka mora biti najprej privlačna na pogled. S tem boste takoj pridobili pozornost kupcev, ne glede na to, kaj ponujate. Drugi korak pa je informativnost. To pomeni, da morate na zloženko napisati vse najpomembnejše informacije in opise svojih storitev, da bodo ljudje sploh vedeli, kaj jim ponujate. Tisk zloženk se začne tako, da si najprej vizualno predstavljate, kako bi vaša zloženka izgledala, potem pa morate zbrati vse pomembne informacije vašega podjetja (kontaktni podatki, opis izdelkov, naslov in podobno). Pri vsebini ne pretiravajte, ampak povejte le bistvo – vse dodatne informacije lahko stranki predstavite, ko stopi v stik z vami. Pri oblikovanju zloženke pa ne pozabite na izvirnost, s katero boste navdušili kupce.