Bi za posebno priložnost želeli imeti potiskane majice z logotipom ali promocijskim napisom za svojo ekipo, ali pa bi radi koga presenetili s posebnim napisom na majici za rojstni dan? Potem izberite tisk na majice v podjetju Tisk 24. Ekipa ima večletne izkušnje, svoje delo opravi profesionalno, hitro in ugodno. Tisk na majice bo opravljen po vaših željah. Poleg potiska majic pa vam omogočajo tudi vezenje na majice. Vzorci vezenja so lepi, estetsko privlačni in prepoznavni. Naročite tisk na majice s samo nekaj kliki na spletni strani podjetja. Ne odlašajte in oddajte naročilo še danes, saj vam ob prvem naročilu upoštevajo tudi popust.

tisk na majice

Tisk na majice za promocijo blagovne znamke

Pri Tisk 24 vam z veseljem ustrežejo pri najrazličnejših željah. Dobro se zavedajo, da so majice z napisi ali logotipi eden najpogostejših in najboljših načinov promoviranja blagovne znamke oz. podjetja. Logotip vaše znamke postane skupaj z izbranim sloganom širši javnosti, vaši izdelki in storitve pa zavzamejo živo podobo.

Tisk na majice – kaj vse vključiti?

Da bo promocija s pomočjo majic uspešna, nanje vključite: ime vašega podjetja ali organizacije in obvezno logotip, po katerem vas bodo vedno in povsod prepoznali. Dodajte pa še identifikacijski unikaten in hkrati humorni element: slogan, moto organizacije ali zabaven tekst. Ne pozabite, da bolj kot bo zabaven in zanimiv potisk, bolj se bodo majice ljudem vtisnile v spomin – večjo prepoznavnost boste dosegli. Tisk na majice je kot rečeno prava izbira za promocijo podjetja ali organizacije, izdelate pa jih lahko tudi za team building vaše ekipe, da se bodo na ta način še bolj povezali v skupnih dogodivščinah in opravljanju nalog. Potiskane majice so dobra izbira tudi za nagradno igro, da se obstoječim in potencialnim strankam predstavite tudi preko majic. Potiskane majice so fantastično darilo tudi za rojstne dni, še posebej ob pomembnih obletnicah – seveda z zabavnimi napisi.