Letral d.o.o. – trgovina modrih odločitev

Vodnar-Letral je trgovina, ki vam nudi vse vrste materiala za centralno ogrevanje ter vodovod, obenem pa poskrbi tudi za strokovno ter kakovostno montažo. Odločite se lahko za servis ali montažo sistema centralnega ogrevanja, sanacijo ali izvedbo nove vodovodne napeljave ter obnovo ali sanacijo starih ter izvedbo novih kopalnic.

Pri trgovini Letral boste našli široko ponudbo različnih peči za centralno ogrevanje, radiatorjev Thermokraft in ostalih pomembnih delov, ki so potrebni za celostno izvedbo centralnega ogrevanja. Ker izbira centralne peči ključno vpliva na stroške, ki jih boste imeli z ogrevanjem skozi celotno leto, je dobro, da pred izborom preverite prednosti ter slabosti različnih vrst peči ter goriv. Premislite tudi, ali imate energent, ki ga želite uporabljati, že doma, ali pa ga boste morali redno kupovati. Premislite tudi, če bi vam morda prišla prav kar kombinirana peč, ki bo vašo stavbo ogrevala kar s pomočjo različnih vrst energentov.

letral

Za ogrevanje sanitarne vode vam v trgovini Letral nudimo tudi toplotne črpalke domačega proizvajalca Termo tehnika. Z njihovo vgradnjo boste še dodatno znižali stroške ogrevanja, poskrbeli za kakovostno ter ekološko ogrevanje, obenem pa podprli tudi domače gospodarstvo. Za vas bomo seveda izvedli tudi strokovno montažo toplotne črpalke. Oglejte si naše reference, le-te pa naj govorijo same zase.

Ker se pri podjetju Letral med vsem naštetim ukvarjamo tudi z vodovodnimi inštalacijami, se v naši ponudbi nahajajo tudi različne kuhinjske ter kopalniške armature, brez katerih vodovodni sistem seveda ni celovit. Kuhinjske ter kopalniške pipe cenjenih proizvajalcev, ki jih uporabljamo, so izdelane iz odličnih ter odpornih materialov. Osnove ohišja so izdelana v skladu z EU standardi, nekatere pipe pa nudijo še več – s precizno izdelanimi kartušami in perlatorji, ki so vgrajeni vanje, bosteo močno varčevali tudi z vodo, obenem pa skrbeli tudi za varovanje okolja, saj izpolnjujejo skrajne ekološke zahteve. V trgovini Letral vas vabimo, da si ogledate tudi ponudbo ostale sanitarne opreme.