Betonski lovilec olj je izjemno odporen in je večen ter se ga lahko postavi na večino terenov in ga dobite tukaj https://cistilnanaprava.com/lovilec-olja/. Kakovosten betonski lovilec olj mora biti povsod tam, kjer je majhna možnost, da bi škodljiva olja prišla v odtok in v naravo. To pa so razne delavnice, parkirišča, kurilnice, kuhinje, proizvodnja, bencinske črpalke, garažne hiše in podobno. Lovilec olj je narejen tako, da ločuje vodo od olja, ki plava na vrhu in voda lahko nemoteno čista odteče naprej, olja pa se kasneje varno odstranijo in razgradijo v čistilni napravi.

betonski lovilec olj

Kakovosten betonski lovilec olj je primeren za vse stavbe, vendar je odvisno od površne stavbe ter možnosti količine iztoka olja, kako velik bo, saj ga naredijo po meri. To bo mojster preračunal in vam povedal, kakšen lovilec potrebujete in če jih boste potrebovali več. Ker bo betonski lovilec olj zadrži olja, ki jih lahko kasneje odstranite, ne bo škode za naravo in za vas.

Če povzročite škodo v naravi, boste to poravnali, saj morajo potem posebne službe s posebnimi orodji čistiti olje, da ga odstranijo. V primeru, da se izlije v pitno vodo, podtalnico ali reko in potok, kjer so živa bitja, bo škoda še veliko večja. Voda ne bo več pitna, živa bitja pa lahko poginejo. Mimogrede pa lahko zbolijo tudi ljudje, še posebej nosečnice in otroci, česar si gotovo ne želite,

zato priporočamo, da takoj naročite betonski lovilec olj in mojstri vam ga bodo v kratkem vgradili tam, kjer je ti potrebno. Nekateri lovilci so tako narejeni, da lahko odvajajo velike količine vode z bajpasom zato, da neurja ne odnesejo olja naprej. To je še posebej pomembno za parkirišča in ceste. V primeru, da je vaš teren tak, da se ne da vgraditi betonski lovilec, vam bodo ponudil alternativno možnost s plastičnim lovilcem, ki je tudi zelo dobra tehnološka rešitev za vaš problem. Tako boste lahko mirno spali in pazili hkrati na naravo ter na sebe.